21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ετοιμοπόλεμοι ενόψει Ναντ οι Βρσάλικο και Σισέ, δύσκολα για Λεωφόρο οι Μπα – Γκάρι Ροντρίγκες

Θετικά νέα προέκυψαν από την προπόνηση της Τρίτης στο Ρέντη με τους Βρσάλικο και Σισέ να δηλώνουν «παρών» για την ενδεκάδα με τη Ναντ - Αυτά ισχύουν για τους Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει Λεωφόρου

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3/11, 19:45) με τον Μίτσελ να περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης ώστε να καταλήξει στην ανανεωμένη ενδεκάδα του στο ματς με τους Γάλλους.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας με τη σκέψη και στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (6/11) και περιμένει να τσεκάρει και αύριο την ετοιμότητα των Βρσάλικο και Σισέ, που έχουν ανεβάσει ρυθμούς και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την παρουσία τους από την αρχή στην τετράδα της «ερυθρόλευκης» άμυνας μαζί με τους Ρέτσο και Βρουσάι.

Από εκεί και πέρα, η άλλη έγνοια του Μίτσελ εντοπίζεται στους τραυματίες Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες, που συνέχισαν σήμερα (1/11) με ατομικό πρόγραμμα, πονάνε ακόμη και φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβουν να βρίσκονται στο 100% ενόψει Λεωφόρου.

Μία πιο ξεκάθαρη εικόνα θα προκύψει μετά την τελευταία προπόνηση της Τετάρτης ενόψει Ναντ, σε μία ημέρα που ο Μίτσελ θα ανακοινώσει και την αποστολή για τον αδιάφορο (μόνο βαθμολογικά) αγώνα με τα Καναρίνια από τη Νάντη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς