27.4 C
Athens

Κρόος: «Μπορεί να γίνει ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας ο Σανέ»

Ο Τόνι Κρόος πιστεύει πως ο συμπαίκτης του στην εθνική Γερμανίας Λιρόι Σανέ έχει πολλές πιθανότητες να λάμψει στον κόσμο

Ο Λιρόι Σανέ φαίνεται να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση από τον συμπατριώτη του Τόνι Κρόος, ο οποίος σε δηλώσεις του έδειξε να τον πιστεύει πολύ, αρκεί όπως αναφέρει να αλλάξει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, είχε θέσει εκτός αποστολής τον Σανέ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του στα παιχνίδια για το Nations League.

Δείτε παρακάτω τι είπε ο Κρόος: 

«Αν διορθώσει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του τότε μπορεί να γίνει ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας και ένας από τους κορυφαίους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Λιρόι είναι μια σπάνια περίπτωση, καθώς το ταλέντο του είναι εκπληκτικό, αλλά μερικές φορές τον προδίδει ο χαρακτήρας του. Είναι μια ιδιάζουσα προσωπικότητα. Κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει σε κάποιες περιπτώσεις. Οι φίλαθλοι δεν καταλαβαίνουν το στιλ του, καθώς όταν τον βλέπει κανείς δεν καταλαβαίνει αν η ομάδα του έχασε ή κέρδισε. Μπορεί να λάμψει στον κόσμο, αλλά πρέπει να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση του, ενώ θα πρέπει να δουλέψει και σε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς