20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα ο Λαρεντζάκης, τι ισχύει ενόψει Βαλένθια

Ατομικά συνέχισε να προπονείται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και στην προπόνηση της Τρίτης (1/11) για τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα γκαρντ να μην έχει ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα στο πόδι που τον κράτησε εκτός από την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Λαύριο για την Basket League και να «τρέχει» ενόψει Βαλένθια.

Οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη με νέα προπόνηση στο ΣΕΦ κι εκεί αναμένεται να κριθεί οριστικά η παρουσία ή μη του Λαρεντζάκη στο ματς με την ισπανική ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή (4/11), με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά και να επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται στο 100%.

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη ομάδα, άπαντες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει μόνο τον Λαρεντζάκη για να καταστρώσει το πλάνο της πέμπτης νίκης στην Ευρωλίγκα με όλα του τα όπλα διαθέσιμα στο παρκέ, με φόντο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Μονακό στον Πειραιά την περασμένη Πέμπτη.

Από ‘κει και πέρα, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της εταιρίας ένδυσης και χορηγού της ομάδας, «GSA».

Την ομάδα του Πειραιά εκπροσώπησαν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Τζορτζ Πάπας, Ταρίκ Μπλακ και Μιχάλης Λούντζης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς