19.3 C
Athens

Τέλος από τον πάγκο των Νετς ο Στιβ Νας!

Η πρώτη «βόμβα» αποχώρησης στη φετινή σεζόν του NBA έσκασε νωρίς και προήλθε εύλογα από το δύσκολο περιβάλλον των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Στιβ Νας είναι αυτός που τελικά την «πλήρωσε» για όσα περίεργα συμβαίνουν εντός κι εκτός ομάδας από πέρυσι στην ομάδα του Μπρούκλιν, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την Τρίτη (1/11) τη λύση του συμβολαίου του και να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μόλις επτά ματς μετά την έναρξη της σεζόν 2022/23.

Οι Νετς μετρούν 5 ήττες και μόλις δύο νίκες έως τώρα στη σεζόν παρά τη μάζωξη αστέρων στο ρόστερ της και η ευθύνη έπεσε όλη πάνω στον Νας, που άδοξα έκλεισε έναν κύκλο σχεδόν δύο ετών στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Θυμίζουμε ότι από πέρυσι ήρθε πολλές φορές σε τριγμούς με τη διοίκηση τόσο για τον πρόωρο και ντροπιαστικό αποκλεισμό με κάτω τα χέρια από τα playoffs όσο και για τις έντονες αντιπαραθέσεις του με τον ηγέτη της ομάδας, Κέβιν Ντουράντ, που το καλοκαίρι είχε ζητήσει ευθέως την απόλυσή του για να συνεχίσει στο Μπρούκλιν.

«Ευχαριστώ την ιδιοκτησία και τον GM Σον Μαρκς που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω τους Μπρούκλιν Νετς. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία με πολλές προκλήσεις για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες και αυτό το προσωπικό σε καθημερινή βάση.

Ευχαριστώ το Μπρούκλιν και τους παθιασμένους οπαδούς του που υποστήριξαν την ομάδα. Η οικογένειά μου βρήκε το σπίτι της εδώ. Εύχομαι στους Νετς επιτυχίες, η οικογένεια Νας θα σας υποστηρίζει» ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του 48χρονου προπονητή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς