22.3 C
Athens

Το «κανείς δεν είναι τέλειος» του Μπακογιάννη στο «είμαι βαμμένος Ολυμπιακός» του Χατζηνικολάου

Ο Κώστας Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό «αέρα» της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου στον «Real FM» και τόνισε για άλλη μία φορά ότι το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα είναι το «καλύτερο της Ελλάδας», με τον γνωστό παρουσιαστή να του απαντά με την ατάκα: «Είδατε ότι δεν σας διέκοψα που είπατε το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος. Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος είναι για τον καθένα μας αυτό που αισθάνεται χαρούμενος».

Σε εκείνο το σημείο Δήμαρχος Αθηναίων που είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού απάντησε λέγοντας: «Εσείς είστε ένας αντικειμενικός δημοσιογράφος και αναγνωρίζετε μια αντικειμενική πραγματικότητα». Με τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον εκπλήσσει δηλώνοντας «βαμμένος Ολυμπιακός».

«Όχι δεν είμαι αντικειμενικός, είμαι βαμμένος Ολυμπιακός. Δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός στο συγκεκριμένο θέμα και το ομολογώ δημόσια», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Δεν πειράζει κ. Χατζηνικολάου κανένας δεν είναι τέλειος. Μην στεναχωριέστε έχετε πάντα χρόνο μπροστά σας», ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αθηναίων που πρόσθεσε:

«Εγώ επιμένω παρότι μιλάω σε έναν βαμμένο Ολυμπιακό. Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος θα είναι έτοιμο το 2026. Ξέρετε σημασία βέβαια μόνο το γήπεδο. Σημασία έχει ότι μία ευρύτερη περιοχή, η περιοχή του Ελαιώνα, η οποία για δεκαετίες ολόκληρες ήταν ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη, που αν πάτε τώρα μια βόλτα είναι σκουπιδότοπος, θα ξανανιώσει και θα κερδίσει μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Μαζί με το γήπεδο έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στις υποδομές, έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στους χώρους πρασίνου και έχουμε ένα σύγχρονο σχεδιασμό βιώσιμο. Να το πω όσο πιο σχηματικά μπορώ, ό,τι είχε πάει λάθος με την Αθήνα τα τελευταία χρόνια θέλουμε να το κάνουμε σωστά στο Βοτανικό με σχεδόν 50% πράσινο και ταυτόχρονα κερδίζουμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έναν “πνεύμονα”. Έναν πνεύμονα οξυγόνου, έναν πνεύμονα ζωής στην καρδιά της πόλης, σε μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας θα έχουμε πράσινο».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς