15 C
Athens

H Euroleague έκανε focus στον Πίτερς: «Νιώθω πως ο Ολυμπιακός είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου» (vid)

Αφιέρωμα στον Άλεκ Πίτερς έκανε η Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και για τους στόχους του με τη φανέλα των Ερυθρολεύκων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 27χρονο και ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν το καλοκαίρι να τον επιλέξει.

Ο Άλεκ Πίτερς διαθέτει πλούσια εμπειρία από τα παρκέ της Euroleague και ήδη έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της κορυφής. Το 2019 με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ στο αφιέρωμα της Euroleague τόνισε ότι στόχος με τον Ολυμπιακό είναι να φτάσει ξανά στην κορυφή. Ο Πίτερς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του και ότι του δίνουν την ευκαιρία να πάρει ξανά το τρόπαιο. «Νιώθω πως ο Ολυμπιακός είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου, μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσω ξανά τη Euroleague, αυτή τη φορά με μεγαλύτερο ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο βίντεο της Euroleague αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Πίτερς. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι ο Αμερικανός δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και ότι διαθέτει εξαιρετικό σουτ, το οποίο είναι σημαντικό για να παίξει ο Ολυμπιακός το μπάσκετ που έχει ο ίδιος στο μυαλό του.

Δείτε το αφιέρωμα της Euroleague:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς