19.1 C
Athens

Ο φευγάτος Ντε Λα Φουέντε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά τον Ιανουάριο, καθώς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ. Ο Αμερικανός εξτρέμ από ότι φαίνεται έχει σουξέ στο εξωτερικό και αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Ντε Λα Φουέντε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, προκειμένου να δώσει λύσεις στα εξτρέμ. Μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει και μετά την έλευση του Μίτσελ δεν βρίσκεται καν στο rotation.

Τον Γενάρη υπάρχει το ενδεχόμενο να διακοπεί ο δανεισμός του και ο παίκτης να επιστρέψει στη γαλλική ομάδα. Δύσκολα, όμως, θα μείνει στη Μαρσέιγ και για αυτό αρκετές ομάδες περιμένουν τις εξελίξεις για να κάνουν την κίνηση τους.

Σύμφωνα με τη L’ Equipe, ο Αμερικανός εξτρέμ είναι στη λίστα της Βαγιαδολίδ, η οποία και το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του. Οι Ισπανοί, όμως, δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς και άλλες ομάδες τον έχουν στη λίστα τους. Μεταξύ αυτών σύμφωνα με την Estadio Deportivo είναι οι Άντερλεχτ, Σασουόλο, Σαμπντόρια και Μπέρνλι.

Με τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε μετράει μέχρι στιγμής πέντε συμμετοχές δίχως να έχει συνεισφέρει με κάποιο γκολ ή ασίστ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς