17.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Σοβαρή ζημιά ο Νάρεϊ, επιστρέφει μετά το Μουντιάλ

Ο ΠΑΟΚ χάνει έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρώτου γύρου, σε περίπου δυο μήνες τοποθετείται η επιστροφή του Νάρεϊ στη δράση

Παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κάλεντ Νάρεϊ δεν ήταν καλά. Ο εξτρέμ του Δικεφάλου του Βορρά θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Νάρεϊ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και μάλιστα είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι το πρόβλημα είναι αρκετά πιο σοβαρό.

Η μαγνητική έδειξε ότι ο Νάρεϊ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Γερμανού εξτρέμ υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς