19.9 C
Athens

Σάκκαρη: Θα χρειαστώ πεντικιούρ ύστερα από αυτό το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του WTA Finals, καθώς επικράτησε της Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια είχε διάθεση για χιούμορ μετά το ματς και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα χρειαστεί πεντικιούρ ύστερα από αυτό το ματς.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη και στα δύο σετ χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να βγει νικητής. Η Μαρία Σάκκαρη στα κρίσιμα σημεία ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει τη νίκη και την εκδίκηση της από την Πεγκούλα (την είχε κερδίσει πριν μερικές μέρες στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα).

Η Σάκκαρη μετά το ματς τόνισε ότι χρειάστηκε να αλλάξει την τακτική της για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη:

«Έπρεπε να κάνω διαφορετικά πράγματα από την τελευταία μας συνάντηση. Έπρεπε να αλλάξω την τακτική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εξουθενωμένη. Δεν είχα ενέργεια. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνω πιο επιθετική. Πίεσα τον εαυτό μου για να παίξω πιο επιθετικά. Σε αυτά τα court, αν είσαι παθητική δεν έχει αποτέλεσμα. Εμπιστεύτηκα το παιχνίδι και το σερβίς μου. Έτρεξα τόσο πολύ που θα χρειαστώ πεντικιούρ μετά από αυτό το ματς», τόνισε η Ελληνίδα τενίστρια, που είναι στο νούμερο 5 του κόσμου.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε όλη τη σεζόν επεσήμανε: «Ήταν δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήμουν λυπημένη, δυστυχισμένη. Αλλά παρέμενα στο Νο 5 και ξεχνούσα ότι είμαι μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Προσπαθούσα να θυμίσω στον εαυτό μου ότι είμαι ακόμα μια από τις κορυφαίες και ότι μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να γυρίσω τις καταστάσεις. Δούλεψα με την ομάδα και τον ψυχολόγο μου, βρήκα τρόπους και πλέον έχω επιστρέψει, είμαι πάλι εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς