18.2 C
Athens

Ομόνοια – Ανόρθωση 2-0: Βασικός ο Κίτσος, σκόρερ ο Μπρούνο στο ντέρμπι με Λάζαρο και Ουάρντα (vid)

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ομόνοια πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα (2-0) προσπερνώντας στη βαθμολογία την αντίπαλό της μετά από 9 αγωνιστικές (βρίσκεται στο -11 από την πρωτοπόρο Πάφο).

Με τον Φώτη Κίτσο (δανεικός από τον Ολυμπιακό) να αγωνίζεται βασικός και να έχει εξαιρετική εικόνα ειδικά ανασταλτικά, η Ομόνοια βρήκε το γκολ που άξιζε στο 43′ όταν από την κάθετη του Μίλετιτς ο Μπρούνο έφυγε στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση τόσο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όσο και με τον Αμρ Ουάρντα και τιμωρήθηκαν από τον Κακουλλή στο 86′, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

OMONOIA: Ουζόχο, Λέτσιακς, Κίτσος, Μίλετιτς, Γιούστε, Κασάμα, Κούσουλος (67’ Χαραλάμπους), Παπουλής (67’ Μπεζούς), Μπρούνο (89’ Παναγιώτου), Λοΐζου (89’Χούπερ) , Aνσαριφάρντ (77’ Κακουλλής).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Xριστοδουλόπουλος (77’ Χρυσοστόμου), Αντωνίου (46’ Φερέιρα), Κίκο, Σάμπο (68’ Χριστοφή), Νινγκά (68’ Ράντονιτς), Χάρογιαν, Πάντσεον (77’ Ιωάννου), Ουάρντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς