19.1 C
Athens

Σοκ με Βαλμπουενά: Χειρουργείο και δύο μήνες εκτός δράσης!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μένοντας εκτός δράσης ως τις αρχές του νέου έτους

Πολύ σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει για οχτώ εβδομάδες.

Ο Γάλλος προφανώς και θα απουσιάσει από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ καθώς και από το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Ως εκ τούτου θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος μετά το Μουντιάλ στις αρχές του νέου έτους.

Συνολικά σε 329′ τη φετινή σεζόν μέτρησε δύο γκολ και δύο ασίστ αποτελώντας την εναλλακτική επιλογή του Μίτσελ στη θέση «10».

«Έχω δυσάρεστα νέα. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά πιστεύαμε και θα χρειαστεί να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνω εκτός δράσης για 8 εβδομάδες, αλλά όπως πάντα, θα δουλέψω σκληρά, με στόχο επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε ο πολύπειρος 38χρονος άσος που θα επιστρέψει στα γήπεδα από το 2023.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς