22.5 C
Athens

Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β’

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/10) ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β’, Γιάννης Μανωλιούδης στον χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος βρισκόταν μαζί με φίλο του ο οποίος χτυπήθηκε επίσης.

Ο εκπρόσωπός του ποδοσφαιριστή, Διονύσης Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το περιστατικό στον ρ/σ Metropolis 95,5 αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα και έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό. Ήδη έχουν υπάρξει δύο συλλήψεις.

«Ενημερωθήκαμε αργά χθες το βράδυ από την οικογένεια του παίκτη για το περιστατικό, ο πατέρας του με ενημέρωσε και αυτός ενημερώθηκε από το νοσοκομείο. Ηταν μια απρόκλητη επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή και ένα φίλο του, μέσα στον χώρο του λιμανιού, κοντά στον Ερυθρό Σταυρό. Ο χώρος που έγινε είναι στην αρμοδιότητα των λιμενικών αρχών, ήταν μια παρέα 6-7 ατόμων, έχουν συλληφθεί μόνο οι 2, οι άλλοι 4-5 είναι προς διερεύνηση.

Ο ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, θα γίνει αξιολόγηση αν θα πρέπει να κάνει επέμβαση. Επίσης, έχει κλείσει το αριστερό του μάτι, έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα και ο φίλος του έχει αρκετά χτυπήματα, του έχουν δαγκώσει το αυτί. Εχουμε ενημερώσει και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είπαμε να δούμε αν ήταν αθλητικό το κίνητρο, ή αν είναι άλλος λόγος. Το συμβάν έγινε στις 4.00-4.30 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που κατευθυνόταν να πάρουν το αμάξι στο πάρκινγκ του Λιμανιού.

Αυτό που θέλουμε είναι να ταυτοποιηθούν και τα υπόλοιπα άτομα, δόθηκε μια αρχική κατάθεση στο νοσοκομείο από τον παίκτη, αλλά έχει πάθει διάσειση και δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα. Περιμένουμε την νεότερα της υγείας του αλλά είναι σε διαδικασία και η νομική πλευρά. Αν χάσει τη σεζόν η σωματική βλάβη θα έχει συνέπεια και στην επαγγελματική του καριέρα. Είναι από 12 ετών στον ΠΑΟΚ στις ακαδημίες, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, ο χαρακτήρας του είναι κόσμημα. Στο άκουσμα πως είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν είχε την καλύτερη αντιμετώπιση από τις αρχές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Έχε οριστεί δικάσιμος για το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου».

Ο Γιάννης Μανωλιούδης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 12 ετών από το Ρέθυμνο και εντάχθηκε στις ακαδημίες του. Αγωνίζεται ως κεντρικόυς αμυντικός, έχει αναδειχθεί πρωταθλητής τόσο με την Κ17 όσο και με την Κ19 των Ασπρόμαυρων, ενώ την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία είχε 13 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β’.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς