28.5 C
Athens

Παπαγιάννης στο FWS.GR: «Θα δώσουμε το 100%, οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γήπεδο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο FWS.GR για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σερβίας, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στους αγώνες με τις Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/9) είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο διεθνής σέντερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στο FWS.GR και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «Πλάβι», σημειώνοντας πως μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχουν ανταποκριθεί σαν ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά πλέον καλούνται να ξεκινήσουν από την αρχή.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Εθνική, μετά από έναν χρόνο απουσίας, σημειώνοντας πως η προσαρμογή του ήταν πιο εύκολη, καθώς γνώριζε τους παίκτες από παλιά.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τον αγώνα με τη Σερβία και το «restart» που καλείται να κάνει η Εθνική: «Όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με την Εθνική στην Κρήτη, καθώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Σερβία. Τα τελευταία χρόνια δε έχουμε ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε και θα κοιτάξουμε σε αυτά τα παιχνίδια να δείξουμε τι μπορούμε, αρχής γενομένης στην Κρήτη. Ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου για να το πετύχουμε».

Για τις απουσίες που έχει η Σερβία: «Μπορεί να λείπουν δύο πολύ καλοί παίκτες, αλλά η ομάδα σαν Σερβία είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο του μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας και ο καλύτερος θα πάρει τη νίκη».

Για το πόσο εύκολο είναι για τον ίδιο να προσαρμοστεί με την Εθνική: «Το θετικό για μένα είναι πως όλα τα παιδιά τα γνώριζα από πέρσι. Με κάποιους κιόλας είμαστε συμπαίκτες για πολλά χρόνια. Όπως για παράδειγμα με τον Ντίνο (Μήτογλου), που έχουμε μεγαλώσει μαζί και για μένα είναι πολύ πιο εύκολη αυτή η μετάβαση. Σίγουρα ο πρώτος μας επίσημος αγώνας με την Εθνική θα είναι ένα πολύ καλύτερο ξεκίνημα για μένα».

Στο τέλος έδωσε το μήνυμα του για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Ηράκλειο: «Να είναι όλοι στην Κρήτη και να γεμίσουν το γήπεδο, καθώς θα είναι η δύναμη μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς