18.2 C
Athens

Βόμβα του Athletic: «Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι»

Τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι πάνε κι έρχονται, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μπορεί να διαπραγματεύεται ως ελεύθερος από τον Γενάρη του 2023, μιας που το υπάρχον συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Από τη μία οι Γάλλοι θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Μέσι στο «Παρκ Ντε Πρενς» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα σε κάθε άλλη μεριά του πλανήτη στέλνουν τον σπουδαίο επιθετικό μία στο MLS και μία πίσω στο Καμπ Νου.

Τελικώς, ήρθε το «Athletic» να ρίξει ένα ακόμη ενδεχόμενο για το μέλλον του Αργεντινού μετά το καλοκαίρι του 2023, που όπως αναφέρεται σχετικά είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει στο Μαϊάμι για να αγωνιστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο Μέσο ο αρχηγός της Αλμπισελέστε περιμένει να ολοκληρωθεί το Μουντιάλ για να ξεκινήσει τις όποιες συζητήσεις για το μέλλον του, τη στιγμή που φημολογείται έντονα ότι έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή με τον Μπέκαμ ώστε να δοκιμαστεί στο MLS με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, που ιδρύθηκε μόλις το 2019.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς