16.4 C
Athens

Με Μοχαμάντι η ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τον Ελ Καντουρί

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τελικά τον Μιλάντ Μοχαμαντί (έναντι του Σιντιμπέ) για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Ομάρ Ελ Καντουρί!

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-3-1-2. Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι. Η τετράδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, ενώ στην κορυφή θα είναι το δίδυμο Αραούχο – Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει μία ομάδα με μία μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τη θέση του να πάρει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Κοντάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του οι Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης και Σάστρε. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ντάντας, Κούρτις και δεκάρι ο Αουγκούστο, ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και Νέλσον Ολιβέιρα.

Πριν το ματς υπήρξε ένταση κατά την είσοδο του Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς