17 C
Athens

Μπερνάρ: Πολύ ποιοτικός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη

Ως «πολύ ποιοτικό» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» την επόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Λίγες ώρες μετά το ματς στον Βόλο και την εμφατική νίκη της ομάδας του με 5-1 ο Μπερνάρ δήλωσε χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας του, έβγαλε το καπέλο στους οπαδούς του «τριφυλλιού» που έκαναν απόβαση στην πόλη της Μαγνησίας και έστειλε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τους Ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για:

-τη νίκη επί του Βόλου: «Νιώθω τρομερά χαρούμενος. Νιώθω πάρα πολύ γεμάτος. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απ’ όλη την ομάδα. Δείξαμε ξανά την ποιότητά μας ως ομάδα, όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό που ήρθαμε να κάνουμε εδώ, σ’ αυτό το γήπεδο, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. ΟΚ, πιθανότατα δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε σε μία τόσο ευρεία επικράτηση με 5-1, διότι είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα που ήταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, όπως κι αποδείχθηκε εντέλει, όμως ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί σ’ αυτόν τον αγώνα και βρήκαμε τους τρόπους για να δημιουργήσουμε τους χώρους και τις ευκαιρίες και μέσα απ’ αυτά να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε. Και να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς που ήταν και το πιο σημαντικό για εμάς…».

-τους τρεις σοβαρούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα (Αϊτόρ, Τρουιγέ, Φρόκου): «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, ένιωθα πως όλο το γκρουπ είναι τρομερά “δεμένο”. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ κοντά σαν παίκτες. Είμαστε μαζί κάθε μέρα στις προπονήσεις, στους αγώνες… Είναι πολύ σημαντικό, διότι ορισμένες φορές περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, απ’ ότι περνάμε με τις οικογένειές μας. Ταξιδεύουμε μαζί, μένουμε μαζί στα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, είμαστε μία οικογένεια. Και πρέπει να το διατηρήσουμε όλο αυτό και να μείνουμε ενωμένοι σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Βεβαίως και είμαστε όλοι μας πολύ λυπημένοι με τους τραυματισμούς των συμπαικτών μας, “πονάμε” μαζί τους σαν ομάδα, αλλά θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο και γι’ αυτούς».

-τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται: «Είναι καταπληκτικό να βλέπεις τόσο κόσμο στο πλευρό σου. Ήταν πραγματικά ένας… έξτρα παίκτης για εμάς μέσα στο γήπεδο όλος αυτός ο κόσμος. Δεν ήταν εύκολο να κάνουν τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν στο Βόλο και τους ευχαριστούμε όλους για την στήριξή τους. Όλοι στην ομάδα νιώθουμε αυτή την “αγκαλιά” και την υποστήριξη του κόσμου.

Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Ξέρω ότι όλοι σκέφτονται το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ ποιοτικός αντίπαλος, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και σ’ αυτό το ματς και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς