21.2 C
Athens

Equipe: «Έλυσε το συμβόλαιο του Λαλά ο Ολυμπιακός, επιστρέφει στη Μαρσέιγ τον Γενάρη ο Ντε Λα Φουέντε»

Σύμφωνα με την έγκυρη «Equipe» ο Ολυμπιακός ξεκινάει την εκκαθάριση του ρόστερ του ενόψει Ιανουαρίου από τους Λαλά και Ντε λα Φουέντε, που ήδη θεωρούνται «ξένο σώμα» για την ομάδα

Απανωτά είναι τα σημερινά (30/10) δημοσιεύματα της έγκυρης «L’ Equipe» αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κένι Λαλά και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό Μέσο ο Ολυμπιακός αποφάσισε να λύσει πρόωρα του συμβόλαιο του Γάλλου μπακ, ο οποίος ήταν εκτός πλάνων από την αρχή της σεζόν και αυτό φαίνεται πως δεν θα αλλάξει ούτε με τον Μίτσελ στον πάγκο.

«Ενώ το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2023, ο Κένι Λαλά και ο Ολυμπιακός αποφάσισαν να το τερματίσουν.

Φτάνοντας στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2021 από το Στρασβούργο, ο 31χρονος Κένι Λαλά έπαιξε σε 51 ματς με την ελληνική ομάδα. Ο Γάλλος έλυσε το συμβόλαιό του πριν από μερικές ημέρες με τον Ολυμπιακό που είναι στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο δεξιός μπακ δεν είχε κάνει κάποια εμφάνιση τη φετινή σεζόν και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα για τον Λαλά.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για τον Ντε Λα Φουέντε, που έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές μέχρι τώρα με τους Πειραιώτες και πλέον είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο διακοπής του δανεισμού του και επιστροφής του στη Μασσαλία για τη Μαρσέιγ από τον ερχόμενο Γενάρη, κάτι που φαίνεται να επιθυμεί και ο προπονητής των Μασσαλών Ιγκόρ Τούντορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς