25.9 C
Athens

Βαράν: «Δεν θα απογοητευτώ αν δεν κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Ραφαέλ Βαράν είναι ένας από τους υποψήφιους διεκδικητές της Χρυσής Μπάλας, ωστόσο φαίνεται πως δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον ίδιο

Ο Ραφαέλ Βαράν βρίσκεται στη δεκάδα με τους υποψήφιους διεκδικητές για τη Χρυσή Μπάλα, ωστόσο σε δηλώσεις του στο Nations League πριν από τη συνάντηση Γαλλίας-Γερμανίας, ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το βραβείο καθώς σημασία για τον ίδιο έχει η επιτυχία της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το τρίτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ με τους «μαδριλένους» αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Ρωσία με την εθνική Γαλλίας. Ο Βαράν δηλώνει ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του την περασμένη σεζόν πιστεύει όμως, πως υπάρχουν πολύ καλύτεροι παίκτες από αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος διεθνής είπε:

«Χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης αυτή την στιγμή. Είναι μια ατομική ανταμοιβή, όμως παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα, ναι μεν προβάλλει την δουλειά μου, αλλά δεν παύει να είναι ένα προσωπικό βραβείο», τόνισε και πρόσθεσε:«Δεν είναι σκοπός μου, και αν δεν το κερδίσω, δεν θα απογοητευτώ. Η αλήθεια είναι ότι η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική αλλά υπάρχουν παίκτες που ήταν περισσότερο επιτυχημένοι, όπως ο Καντέ ή ο Πογκμπά». 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς