20.7 C
Athens

Τα αποθεωτικά λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 34 πόντους-όσους και ο Τζρου Χόλιντεϊ-, βοηθώντας τους Μιλγουόκι Μπακς να παραμείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα του ΝΒΑ (5-0), νικώντας με 123-115 τους Ατλάντα Χοκς στο Fiserv Forum.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι η τελευταία εναπομείνασα αήττητη ομάδα του ΝΒΑ, ενώ το 5-0 και είναι το καλύτερο ξεκίνημά τους από το 2018-19, όταν σημείωσαν επτά συνεχόμενες νίκες καθοδόν για 60 νίκες και το καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος.

«Καλή αρχή, αλλά συνεχίζουμε να χτίζουμε κάθε μέρα» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Γιάννης Αντεροκούνμπο μετά τη νέα-πέμπτη στη σειρά- νίκη των Μπακς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έστω κι αν τελείωσε με το πέμπτο σερί double-double του και έφτασε τουλάχιστον τους 30 πόντους για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, τόνισε ότι ακόμα δεν είναι στο ρυθμό που επιθυμεί, ενώ στη συζήτησή του με τους δημοσιογράφους, αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Πύρινη μπάλα η Σάκκαρη, υπέροχος τύπος με λαμπρό μέλλον ο Τσιτσιπάς»

«Είναι καταπληκτική. Είναι σαν πύρινη μπάλα και μου αρέσει αυτό σε αυτήν. Παίζει με πολλή ένταση. Είναι καλή μου φίλη και της εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε, ενώ ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ για τη Μαρία Σάκκαρη, ενώ είπε ότι ο Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες και έχει «λαμπρό μέλλον»:

«Είναι ένας υπέροχος τύπος και μόλις ξεκινά τώρα. Είναι στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή, ένας από τους καλύτερους τενίστες εκεί έξω, αλλά απλώς βελτιώνεται και έχει ένα λαμπρό μέλλον».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς