19.3 C
Athens

Παλάσιος: Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι σπέσιαλ, πάμε για τη νίκη σε έναν ακόμη τελικό

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού κι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία νίκη κόντρα στον Βόλο (1-5), χάρη στην οποία οι Πράσινοι έκαναν το 10/10 στη Super League, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Για αυτό το ματς μίλησε στην Cosmote TV μετά τη λήξη στο Πανθεσσαλικό ο Αργεντινός επιθετικός, που το χαρακτήρισε ως «σπέσιαλ» παιχνίδι και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει μόνο για τη νίκη σε έναν ακόμη φετινό τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόδοσή τους: «Όλα είναι λόγω της προπόνησης, έχουμε αυτοπεποίθηση και διορθώνουμε τα λάθη μας. Αφήνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και έρχονται οι νίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το 10/10: «Είμαστε χαρούμενοι και ορεξάτοι, πάμε όλο ένα και καλύτερα. Αυτό που βοηθάει είναι τα καλά αποτελέσματα, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική και τους θέλουμε στο πλευρό μας».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζουμε πως είναι άλλος ένας τελικός. Θα παίξουμε για τη νίκη είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς