12 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5: Οι Ερυθρόλευκοι βούλιαξαν τους Πράσινους στο Παπαστράτειο! (hls)

Ο αυτοκράτορας του ελληνικού πόλο έκανε το... καθήκον του, διασύροντας τον (ενισχυμένο) Παναθηναϊκό με το τρομακτικό 20-5

Πολυβόλο ο Ολυμπιακός στο τέταρτο παιχνίδι του στην Α1 πόλο Ανδρών. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διέσυραν με 20-5 τον Παναθηναϊκό ο οποίος παρότι ενισχύθηκε σημαντικά το περασμένο καλοκαίρι, είχε ρόλο κομπάρσου στο Παπαστράτειο.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς πάτησε από τα πρώτα δευτερόλεπτα το πόδι στο γκάζι και έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στους Πράσινους με τον Γιάννη Φουντούλη να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με έξι γκολ.

 

Οι Ερυθρόλευκοι δέχθηκαν μόλις ένα γκολ σε 24′ αγώνα (από τον Δερμιτζάκη) και με πλουραλισμό στην επίθεση απειλούσαν και σκόραραν όποτε ήθελαν. Οι γηπεδούχοι σε ρυθμούς προπόνησης πέτυχαν κι άλλα τέρματα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, έδειξαν εξαιρετική εικόνα και έκλεισαν το ματς με διαφορά 15 γκολ (20-5).

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-0, 5-1, 4-0, 7-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 6, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Γραμματικός, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 2, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς