12.5 C
Athens

EuroCup Πόλο: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Χόνβεντ αλλά ελπίζει ακόμα σε πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά σε άλλη μία ανατροπή, την οποία τελικά δεν ολοκλήρωσε και ηττήθηκε 10-9 από τη Χόνβεντ, στο δεύτερο παιχνίδι του για τον 4ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, ο οποίος διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έκανε κακό ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει 6-1 λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, όμως σταδιακά βελτιώθηκε και επανήλθε στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 8-7 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου.

Η Χόνβεντ κράτησε έστω και οριακά το προβάδισμα, ο ΠΑΟΚ πλησίασε ξανά στο γκολ (10-9) με τον Χαραλαμπόπουλο, αλλά στα τελευταία έξι λεπτά έχασε τρεις ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσει.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικεντρώνεται πλέον στο απογευμαυτινό (19:00) ματς με την ισπανική Μεντιτεράνι, που πιθανότατα θα κρίνει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί νίκησαν το πρωί την Πρίμορατς Κότορ με 12-11, ενώ έχουν ακόμη μία ισοπαλία με τη Μλάντοστ και μία ήττα από τη Χόνβεντ.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Μλάντοστ): 6-2, 2-3, 1-3, 1-1

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Σαλέχ, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 4, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 2, Κουγιουνής, Αλειφτήρας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς