21.1 C
Athens

Ο Βόλος θέλει να βάλει μπλόκο στο αήττητο σερί του Παναθηναϊκού σε ένα καταπράσινο σκηνικό στη Μαγνησία

Ο Παναθηναϊκός «φιλοξενεί» τον Βόλο στην πόλη του, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον που μπορεί να κρίνει πολλά για την πορεία των δύο ομάδων μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ

Από το πουθενά… ντέρμπι κορυφής στο Πανθεσσαλικό. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός «φιλοξενεί» τον τρίτο Βόλο, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στη Super League και με νίκη απόψε αφήνει ξανά πίσω του στη βαθμολογία την ΑΕΚ και συνεχίζει να κάνει όνειρα.

Όλα αυτά σε ένα καταπράσινο Πανθεσσαλικό που αντιστρέφει τον ρόλο του γηπεδούχου, τη στιγμή που στην πόλη της Μαγνησίας αναμένεται να παρευρεθούν παραπάνω από 12.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται για πρώτη φορά να διαχειριστεί την απουσία του Αϊτόρ από την αποστολή και βρει τρόπους για να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό του, τη στιγμή που ο Σπόραρ θα ξεκινήσει από την αρχή ως σημείο αναφοράς της «πράσινης» επίθεσης και ο Κουρμπέλης επιστρέφει στα χαφ.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος τεχνικός θα πάει ξανά με τους Βέρμπιτς – Παλάσιος στα άκρα και τον Μπερνάρ στο «10», με τον Βραζιλιάνο να έχει από πίσω του τους Τσέριν και Πέρεθ.

Μοναδική απουσία πέραν των τραυματιών που θα χάσουν τη σεζόν (Αϊτόρ, Τρουϊγιέ) ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έμεινε στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός αναζητά ένα ιστορικό 10/10 για να ξεπεράσει την επίδοση της ομάδας του Ρότσα από τη σεζόν 1994/95, όταν το σερί είχε σταματήσει στις 9 νίκες.

Στον αντίποδα, ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου θέλει να του βάλει την πρώτη τρικλοποδιά στη σεζόν και το επιθετικό του πλάνο, δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι Θεσσαλοί πάνε με όλα τους τα όπλα σε ένα ιστορικό παιχνίδι, στο οποίο για άλλη μία φορά φέτος μετά τα ματς με ΑΕΚ (νίκη), Άρη (νίκη) και Ολυμπιακό (ισοπαλία) θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν τη μεγάλη έκπληξη και να μπουν… σφήνα στους «μεγάλους» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με τέταρτο τον Τσαγγαράκη και VRA τον Γκορτσίλα. Σέντρα στις 19:30.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς