12.5 C
Athens

Ρις Τζέιμς: Θα δώσω ό,τι έχω για να προλάβω το Μουντιάλ

Ο Ρις Τζέιμς εξακολουθεί να έχει ελπίδες να παίξει με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον επόμενο μήνα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της αποθεραπείας του από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ο 22χρονος αμυντικός της Τσέλσι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μίλαν για το Champions League (11/10), και φαινόταν βέβαιο ότι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου, αφού εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες.

Ο Τζέιμς, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως βασικός στην Αγγλία κερδίζοντας 15 συμμετοχές, είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος, πριν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοινώσει την ομάδα του για το τουρνουά.

«Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά τις επόμενες εβδομάδες και να δω πού βρίσκομαι την ημέρα της ανακοίνωσης της ομάδας», είπε ο Τζέιμς στην αγγλική εφημερίδα The Sun.
«Θα προσπαθήσω και δεν θα αποκλείσω τον εαυτό μου. Συνεχίζω μέρα με τη μέρα.

Το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι δεν μου έχει δώσει ένα ποσοστό πιθανοτήτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό εξαρτάται από το πώς νιώθω πιο κοντά στον χρόνο και το πόσο σταθερό είναι. Θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένας τραυματισμός που θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο και ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και ελπίζω ότι θα είναι δυνατό και αν δεν είναι, ξέρω ότι προσπάθησα τα πάντα.»

Η Αγγλία ξεκινά τη διαδρομή της στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Ιράν στις 21 Νοεμβρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς