14.4 C
Athens

Κίκε Σετιέν: Η Μπαρτσελόνα ακόμα μου οφείλει χρήματα

Ο Κίκε Σετιέν επανήλθε στους ισπανικούς πάγκους για να αναλάβει τις τύχες της Βιγιαρεάλ, η οποία έμεινε… ξεκρέμαστη μετά την απόφαση του Ουνάι Έμερι να αποδεχθεί την πρόταση της Άστον Βίλα για την επιστροφή στην Premier League.

Σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο που θα συζητηθούν ο Ισπανός τεχνικός έριξε την… μπηχτή του για την Μπαρτσελόνα, από την οποία δεν έφυγε και με τις καλύτερες αναμνήσεις το 2020, μετά το φιάσκο και την ήττα με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.

«Η Μπάρτσα ήταν η ομάδα που πάντα ονειρευόμουν να προπονήσω, και όταν ήμουν εκεί σκέφτηκα: «Θα έπρεπε να είχα κάνει ό,τι έκανε ο Καμάτσο και να φύγω». Αν υπάρχουν πράγματα που δεν αθροίζονται, δεν πρέπει να είσαι υποκριτής και να φύγεις μακριά. Η Μπαρτσελόνα μου οφείλει χρήματα ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νυν τεχνικός της Βιγιαρεάλ που στη συνέχεια είχε μόνο τα καλύτερα να πει για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μέσω του… Κίτρινου Υποβρυχίου.

«Δεν ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι θα μου έδιναν μια ευκαιρία κάπου που θα μπορούσε να με «χωρέσει». Ήταν μια υπέροχη έκπληξη. Η Βιγιαρεάλ είχε έναν προπονητή που τα πήγαινε πολύ καλά και τίποτα δεν φαινόταν να συμβεί. Είχα προσφορές εκτός, αλλά δεν μου άρεσαν πολύ. Θα μπορούσα να είχα πάει στις ΗΠΑ, κάτι που με ελκύει πολύ στη χώρα, αλλά εξεπλάγην όταν έλαβα αυτή την κλήση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς