17.9 C
Athens

Μπακς – Νικς 119-108: Ο τρομερός Γιάννης άγγιξε το triple double και τα Ελάφια τον χαβά τους (4-0)

Με μία ακόμη ασύλληπτη εμφάνιση του Greek Freak οι Μπακς έφτασαν στο 4-0 και μοιάζουν ως ασταμάτητο τρένο στην αρχή της regular season - Μία ασίστ μακριά από το πρώτο triple double στη σεζόν ο ασταμάτητος Γιάννης

Ασταμάτητοι οι Μπακς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν του NBA, νικάνε παντού και με κάθε τρόπο με κοινό παρονομαστή σε όλους τους αγώνες τους έως τώρα τον ασταμάτητο και απολαυστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak άγγιξε το τριπλ νταμπλ και οι Μπακς νίκησαν με 119-108 τους Νικς στο Μιλγουόκι, φτάνοντας στις 4 σερί νίκες σε ισάριθμα ματς για την πρώτη δυνατή «γκαζιά» στη σεζόν.

Ο Γιάννης έκανε ακόμα ένα τρομερό παιχνίδι με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ και εννιά ασίστ για μόλις δύο λάθη. Αυτό ήταν το τέταρτο νταμπλ νταμπλ του Έλληνα αστέρα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Μπόμπι Πόρτις πέτυχαν επίσης νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ ο πρώτος και 12-12 ο δεύτερος.

Από την άλλη, οι Νικς έπεσαν στο 3-2 χωρίς νίκη μακριά από τη Νέα Υόρκη (0-2). Ο Αρ Τζέι Μπάρετ πέτυχε 20 πόντους, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ έμεινε στους 14 με 3/10 σουτ (12 ριμπάουντ). Ο Ιμάνουελ Κουίκλι πρόσθεσε 14, ο Τζέιλεν Μπράνσον 13 και ο πάντα αποτελεσματικός Ντέρικ Ρόουζ, έφτασε στους 12.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς