16.4 C
Athens

Η εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στο φόρουμ της Financial Times

Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου θα εκπροσωπήσει τους Πειραιώτες στο διεθνές φόρουμ Financial Times που θα πραγματοποιηθεί στη Ντόχα τις 16 Οκτωβρίου

Το πόσο σημαντικό μέγεθος είναι ο Ολυμπιακός για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει από την παρουσία του στα διεθνή ποδοσφαιρικά φόρουμ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εκτοξεύσει στα ύψη την δημοτικότητά τους όλα αυτά τα χρόνια στο διεθνές ποδοσφαιρικό σκηνικό, σε σημείο, τέτοιο ώστε να συγκαταλέγονται στα top class κλαμπ του ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Οι Πειραιώτες θα φωνάξουν παρών στο σπουδαίο Φόρουμ της Financial Times το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ντόχα στις 16 του ερχόμενου Οκτώβρη, με θέμα την καλύτερη δυνατή εξέλιξη του αθλήματος, ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει η Λίνα Σουλούκου, η οποία είναι επικεφαλής του νομικού τμήματος της πειραϊκής ΠΑΕ στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Μάλιστα, η Γενική Διευθύντρια των ερυθρόλευκων θα είναι στους κεντρικούς ομιλητές του Φόρουμ μαζί με τον Πρόεδρο της Τσέλσι Μπρους Μπακ και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αϊντχόφεν Τουν Τζέρμπραντς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς