16.6 C
Athens

Πάρντιου: Θέλουμε βελτίωση επιθετικά, οι παίκτες καταλαβαίνουν πλέον τι θέλω από αυτούς

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε στη NOVA πως είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του στα τελευταία δύο παιχνίδια και παρατηρεί βελτίωση στην αμυντική οργάνωση, αλλά ζητά ταυτόχρονα περισσότερα στην επίθεση.

Ο Άγγλος εξήγησε πως είναι η στιγμή να δείξει ο Άρης την ποιότητά του στα παιχνίδια που ακολουθούν και να διορθώσει την κατάσταση στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις στατικές φάσεις: «Δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα σε ότι αφορά τις στατικές φάσεις. Το θέμα είναι ότι πέρα από την αμυντική οργάνωση και λειτουργία στις στατικές φάσεις σημαντικό ρόλο παίζει η ατομική ευθύνη. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε πρόβλημα συνεννόησης στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Γενικώς στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής, έχει καλύτερη αμυντική οργάνωση και συμπεριφορά. Υπάρχει θέμα στις στατικές φασεις, το έχουμε εντοπίσει γιατί είναι φανερό ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά».

Για το ιατρικό δελτίο: «δεν ξέρω σε ποιον βαθμό θα είναι έτοιμοι. Κάποιοι εξετάζονται για την ενδεκάδα και άλλη για την αποστολή. Ντουκουρέ και Καμάτσο είναι πιο αμφίβολοι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους».

Για τα διαδοχικά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες: «Για μένα δεν σημαίνει κάτι το ότι έχουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπαμε ότι θα δώσουμε απαντήσεις και νομίζω ότι τις δίνουμε. Η ομάδα εμφανίζεται με πιο μαχητικό πνεύμα, είναι πιο συμπαγής και νιώθω ότι είμαστε μια γροθιά καθώς επίσης και ότι πλέον οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς. Αυτό που απομένει να κάνουμε είναι βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να παλέψουμε για τον κόσμο μας και τον σύλλογο αλλά ήρθε η στιγμή να δείξουμε και την ποιότητά μας».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ: «Ο αντίπαλός μας άλλαξε προπονητή ο οποίος μάλιστα είναι αξιόλογος, τον γνωρίζω και φυσικά προέρχεται από ένα μεγάλο κλαμπ. Με την αλλαγή προπονητή είναι δεδομένο ότι ο αντίπαλός μας θα έχει υψηλό κίνητρο, το ίδιο ισχύει όμως και για μας. Περιμένω από την ομάδα μου να παρουσιαστεί το ίδιο συμπαγής και να εμφανιστεί βελτιωμένοι στο επιθετικό κομμάτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς