22.5 C
Athens

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Η φημολογία είχε αναπτυχθεί εδώ και καιρό, τα δημοσιεύματα ήταν πολλά, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε την Παρασκευή (28/10). Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι χώρισαν οριστικά καθώς κατατέθηκαν τα έγγραφα του διαζυγίου και το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα το τέλος του γάμου του.

Ο Αμερικανός GOAT του NFL τόνισε πως είναι ευλογημένος για την οικογένεια που δημιούργησε με την πρώην σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί από το 2006 ενώ παντρεύτηκαν το 2009. Ένα από τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood που για 16 χρόνια έζησαν τον έρωτα και μαζί έκαναν δύο παιδιά.

Τα σύννεφα στον γάμο τους φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ο Μπρέιντι αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το NFL ως παίκτης. Τα μίντια στην Αμερική βέβαια ισχυρίζονται πως πολύ καιρό πριν υπήρξαν προβλήματα τα οποία διογκώθηκαν στις αρχές του 2022 για αυτό και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους συναινετικά και πάντα με γνώμονα το καλό των δύο τους παιδιών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς