28.5 C
Athens

Παπαγιάννης: «Το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς κόντρα στη Σερβία»

Το μυαλό της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών είναι στο ματς με τη Σερβία και ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε το έναυσμα για τη νίκη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην Εθνική ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις αναμετρήσεις με τη Σερβία (13/9) και Γεωργία (16/9).

Ο διεθνής σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και σημείωσε πως όσοι αθλητές έπαιξαν κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης των προκριματικών αγώνων αξίζουν συγχαρητήρια, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο την Ελλάδος να έρθουν στο γήπεδο για να τους εμψυχώσουν.

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι από την αρχή με την ομάδα. Βέβαια, παρακολουθούσα από τις ΗΠΑ τα ματς και πραγματικά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, διότι είχαν και τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και έδωσαν τα πάντα για την Εθνική» και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σερβία και μετά με τη Γεωργία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε και τον κόσμο».

Αναφορικά με το 6-0 της «γαλανόλευκης» στην Α’ Φάση, ο «PapaG» είπε: «Σίγουρα, τα παιδιά έκαναν πιο εύκολο το έργο μας, καθώς με μια νίκη λογικά θα πάρουμε την πρόκριση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Δεν είναι άνετα. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς κόντρα στη Σερβία. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα. Να νικήσουμε, ώστε να έχουμε ένα λιγότερο άγχος στο παιχνίδι με τη Γεωργία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς