15 C
Athens

Το ατελείωτο τραγούδι στο ΣΕΦ και οι τρομερές στιγμές μετά τη λήξη στην παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν από τη Μονακό, αλλά ο κόσμος του στο ΣΕΦ δεν σταμάτησε στιγμή το τραγούδι, ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα

Το ΣΕΦ φόρεσε τα καλά του το βράδυ της Πέμπτης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό και παρότι οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Euroleague, ο κόσμος δεν σταμάτησε το τραγούδι στις κερκίδες, σε μία τρομερή ατμόσφαιρα που κάνει ξανά τον γύρο της Ευρώπης.

«Δεν σταματάτε να τραγουδάτε, δεν θα σταματήσουμε να τα δίνουμε όλα»: Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε το ΣΕΦ (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις αλλά ο κόσμος τους έμεινε στις κερκίδες του ΣΕΦ ακόμα και 20 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα τραγουδώντας για την αγαπημένη του ομάδα.

Το dress code «όλοι κόκκινα» εφαρμόστηκε πλήρως και στην παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός γίνεται εμφανές το πόσο έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού από τις κερκίδες στο ξεκίνημα της σεζόν, ελέω της τιμωρίας από το game 5 με τους Μονεγάσκους στα περσινά payoffs.

Δείτε από τη… ματιά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μέσα από το παρκέ τη μαγική χθεσινή ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς