20.2 C
Athens

Αρτέτα και Γκαλιάνι τοποθετήθηκαν για την επίθεση στον Πάμπλο Μάρι

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μάρι, μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ μαζί με άλλα πέντε άτομα σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Ασάγκο έξω από το Μιλάνο, όπως ανακοίνωσε η ιταλική αστυνομία.

Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από την επίθεση με μαχαίρι στο Μιλάνο, χειρουργείο για τον Πάμπλο Μάρι

Ένας 46χρονος ύποπτος συνελήφθη, αλλά τα κίνητρα της επίθεσης σε σούπερ μάρκετ δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ένα άτομο πέθανε, ένας 47χρονος υπήκοος Βολιβίας που εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ. Ένας άλλος υπάλληλος τραυματίστηκε μαζί με τέσσερις πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του Μάρι, του οποίου ο μάνατζερ είπε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, δήλωσε στο Sky Italy: «Ο Πάμπλο Μαρί είχε μια αρκετά βαθιά πληγή στην πλάτη του, η οποία ευτυχώς δεν άγγιξε τα ζωτικά του όργανα όπως τους πνεύμονες ή άλλα. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, θα πρέπει να αναρρώσει γρήγορα.»

Ο 29χρονος σέντερ μπακ είναι δανεικός στη Serie A στη Μόντσα από την Άρσεναλ, η οποία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Ήρθαμε σε επαφή με το μάνταζερ του Πάμπλο, ο οποίος μας είπε ότι είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μετά τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, δήλωσε: «Μόλις το έμαθα. Ξέρω ότι ο τεχνικός διευθυντής μας, Έντου ήταν σε επαφή με τους συγγενείς του. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά φαίνεται να είναι καλά.»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς