13.2 C
Athens

Βασιλαράς: Ο Παναθηναϊκός είναι υπέρ των μετακινήσεων, πάνω από 10.000 οπαδοί στον Βόλο

Μήνυμα για την «πράσινη εκστρατεία» στον Βόλο έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, ο οποίος αφού τονίζει ότι στην πόλη της Μαγνησίας θα βρεθούν παραπάνω από 10.000 οπαδοί της ομάδας ζητάει την προσοχή όλων ώστε να προστατευθεί η Λεωφόρος, ειδικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για το πως αντιμετώπισαν την είδηση της μετακίνησης τόσων πολλών φιλάθλων της ομάδας οι παίκτες:

«Ειδικά οι ξένοι παίκτες έχουν πάθει πλάκα. Έπαθαν μια πρώτη πλάκα στη Λαμία, τώρα όμως ακούν τα νούμερα αυτά και δεν το πιστεύουν»

Για την ζήτηση των εισιτηρίων και τι θα συμβεί αν τελειώσουν:

«Ειλικρινά δεν ξέρω πόσος κόσμος θα έρθει στον Βόλο. Γίνεται πραγματικά χαμός. Σαν Παναθηναϊκός έχουμε πάρει περίπου 10.000 εισιτήρια, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει δώσει πάρα πολλά και ο Βόλος. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πάρα πολύς κόσμος και σκοπός μας είναι να μην μείνει κανένας φίλος της ομάδας μας έξω από το γήπεδο. Πιστεύουμε ότι αν εξαντληθούν τα εισιτήρια δεν πιστεύουμε ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος δεν θα δώσει εντολή να ανοίξουν και άλλες θύρες και θα αφήσει έξω κάποιον φίλο του Παναθηναϊκού».

Για την προσοχή που χρειάζεται να επιδείξουν όλοι:

«Επίσης, είναι σημαντικό να πούμε και τα αυτονόητα. Το μήνυμα που έχουμε σαν Παναθηναϊκός αλλά και γενικότερα, για το καλό όλων, είναι ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. Εμείς προσέχουμε για να έχουμε τη Λεωφόρο, και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Δεν τελειώνει εκεί το πρωτάθλημα, αλλά να έχουμε το γήπεδό μας σε όλα τα ματς. Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας, το παραδέχονται όλοι. Όλοι οι φίλοι που θα πάνε στον Βόλο θα πρέπει να έχουν υπομονή, είναι κάτι που έχουμε να το ζήσουμε χρόνια και θέλει υπομονή, εμείς προσέχουμε για να έχουμε».

Για την θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις μετακινήσεις των οπαδών:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα υπέρ των μετακινήσεων. Πρόσφατα στη Λαμία, παρά το γεγονός ότι συναντήσαμε δυσκολίες, κινήσαμε γη και ουρανό για να έχουμε. Πέρσι, είχαμε δεχθεί να έρθουν οπαδοί του Άρη στη Λεωφόρο. Είμαστε ξεκάθαρα υπέρ των μετακινήσεων αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και αύριο να έχουμε όλοι καθαρό μυαλό.

Πάμε να κάνουμε την γιορτή μας, και να επιστρέψουμε… Ελπίζουμε και με τους τρεις βαθμούς. Στον Παναιτωλικό είναι σίγουρο ότι θα έχουμε κόσμο. Και στην Κρήτη θα θέλαμε να είχαμε κόσμο, παντού θέλουμε… Το μήνυμά μας, λοιπόν, είναι «προσέχουμε για να έχουμε». Πρέπει να πω ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλους στην πόλη, και ο Βόλος είναι πολύ συνεργάσιμος. Θα γεμίσει η πόλη, καταλύματα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και επαναλαμβάνω, όλοι θα μπουν στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς