18.1 C
Athens

Περιστέρι: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα επεισόδια με την ΑΕΚ

Χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στο Περιστέρι για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με 5 χιλιάδες ευρώ την ομάδα των Δυτικών Προαστίων για τα επεισόδια στις κερκίδες του «Ανδρέας Παπανδρέου».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περιστερίου με την ΑΕΚ, οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε προσκεκλημένους της Ένωσης. Το παιχνίδι είχε διακοπεί και αρχικά είχε ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου. Τελικά, οι διαιτητές άλλαξαν την απόφαση τους και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την παρουσία του κόσμου.

Οι διαιτητές έγραψαν όσα έγιναν στο φύλλο αγώνα και αυτό οδήγησε στην τιμωρία του Περιστερίου. Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλλε πρόστιμο συνολικής αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE):

α) για τα αναφερόμενα που συνιστούν επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ,

β) για τα αναφερόμενα οπαδικά συνθήματα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και

γ) για επεισόδιο μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (άναμμα πυρσού στην κερκίδα) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) που διεξήχθη στις 23-10-2022.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς