19.1 C
Athens

Η Μπάγερν έχει πρώτο στόχο για το καλοκαίρι τον Μάρκους Τουράμ

Η Μπάγερν επέλεξε να μην κινηθεί για καθαρό φορ μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και προτίμησε να πορευθεί φέτος με τον Σαντιό Μανέ στην κορυφή της επίθεσής της.

Παρότι ως τώρα η συγκεκριμένα κίνηση δείχνει να αποδίδει, οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση στράικερ το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που άφησε να εννοηθεί κι ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες. «Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο αισθάνομαι πως λείπει ένας καθαρός σκόρερ στην Μπάγερν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την έγκυρη Equipe, ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών Γερμανίας είναι ο Μάρκους Τουράμ. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός φέρεται να έχει προβάδισμα λόγω του ότι μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, καθώς και επειδή γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα όντας επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Γκλάντμπαχ. Ενδιαφέρον για τον Τουράμ έχουν δείξει προφανώς ουκ ολίγες ομάδες αλλά η Μπάγερν φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί.

Ο 25χρονος (1,92μ.) υψηλόσωμος φορ μετρά 11 γκολ σε 13 συμμετοχές τη φετινή σεζόν ενώ συνολικά από το 2019 που αποκτήθηκε μετρά 39 γκολ και 25 ασίστ σε 115 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς