20.9 C
Athens

Μοτιεγιούνας: Γλυκόπικρη η επιστροφή στο ΣΕΦ, φανταστική η ατμόσφαιρα

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας και η Μονακό επιστρέφουν στο ΣΕΦ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό πέρσι στα playoffs. Ο Λιθουανός σέντερ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι είναι γλυκόπικρη η επιστροφή, αλλά εκθείασε την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Η Μονακό φιλοξενείται στο ΣΕΦ για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Η τελευταία της επίσκεψη της δημιουργεί εφιάλτες, καθώς είχε ηττηθεί στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των playoffs και έμεινε εκτός Final Four.

Ο Μοτιεγιούνας το εξέφρασε αυτό σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι. Ο 32χρονος σέντερ σημείωσε στόχος φέτος είναι η Μονακό να κερδίσει περισσότερες φορές τον Ολυμπιακό και να πάρει την… εκδίκηση της.

«Η αίσθηση της επιστροφής στο Φάληρο είναι γλυκόπικρη. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό 7 φορές και κέρδισαν ένα παραπάνω παιχνίδι από εμάς. Ο στόχος φέτος είναι να κερδίσουμε εμείς μια φορά περισσότερη από αυτούς. Η ατμόσφαιρα τόσο εδώ όσο και στο ΟΑΚΑ είναι φανταστική και είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τέτοιες έδρες. Μεγάλο τεστ για εμάς σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς