17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Το dress code για το ματς με τη Μονακό και οι συστάσεις λόγω μεγάλης προσέλευσης στο ΣΕΦ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή βραδιά της σεζόν και το κατακόκκινο ΣΕΦ φοράει τα καλά του για να σπρώξει την ομάδα του Μπαρτζώκα στη νίκη επί των επικίνδυνων Μονεγάσκων

Ο Ολυμπιακός ζει ήδη στους ρυθμούς του κατάμεστου ΣΕΦ, αφού το βράδυ (19:45) της Πέμπτης το ματς των Ερυθρολεύκων με τη Μονακό θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος σε γεμάτες ερυθρόλευκες κερκίδες.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει διατίθενται τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μέχρι την εξάντλησή τους, με το sold out να είναι θέμα ωρών!

Μάλιστα, η διοίκηση των Πειραιωτών προτρέπει τον κόσμο να φτάσει νωρίς στο γήπεδο λόγω «μεγάλης προσέλευσης» ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους έξω από τις θύρες, αφού δεδομένα στο καμίνι του ΣΕΦ απόψε θα βρίσκονται παραπάνω από 13.000 οπαδοί.

«Ελάτε νωρίς! Απόψε φοράμε όλοι κόκκινα», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και για το dress code του απαιτητικού αγώνα με τους Μονεγάσκους, όπως είχε γίνει και πέρυσι στα αξέχαστα ματς των playoffs.

Αναλυτικά η σχετική «ερυθρόλευκη» ενημέρωση:

«Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο ΣΕΦ αρκετά νωρίτερα από το τζάμπολ (19:45) της αναμέτρησης με την Μονακό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τα εκδοτήρια, είτε μέσω internet, μέχρι εξαντλήσεως.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ… ΑΠΟΨΕ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς