17.6 C
Athens

Τρομερό ντοκιμαντέρ της Euroleague: Το Final-4 του Βελιγραδίου μέσα από τα μικρόφωνα των διαιτητών (vid)

Τα όσα έλεγαν οι διαιτητές για τις κρίσιμες αποφάσεις στο Εφές - Ολυμπιακός και στα άλλα τρία παιχνίδια του περσινού Final-4 στην κατακόκκινη Stark Arena αποκαλύπτει στο νέο της μίνι-ντοκιμαντέρ η Ευρωλίγκα, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό

Τελικά το στο Final 4 του Βελιγραδίου δεν τα… ακούσαμε όλα.

Η Euroleague φρόντισε να μας γυρίσει πίσω στον Μάιο του 2022, όταν στην κατακόκκινη (λόγω Ολυμπιακού) Stark Arena ο Μίτσιτς χάρισε τη μισή κούπα στην Εφές με το τρομερό buzzer beater του στην τελευταία επίθεσης του πρώτου ημιτελικού, για να ακολουθήσει η αγχωτική νίκη επί της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό.

Αυτή τη φορά, όμως, παρακολουθούμε τα γεγονότα μέσα από τα μάτια ή καλύτερα τα μικρόφωνα των διαιτητών! Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκας αποφάσισε για πρώτη φορά να τοποθετήσει μικρόφωνα στους διαιτητές της τελικής φάσης στο Βελιγράδι και μάλιστα κοινοποίησε τα όσα είπαν μέσα από ένα τρομερό 20λεπτο ντοκιμαντέρ.

Τι έλεγαν οι Γιαβόρ, Λάτισεφς, Βίλιους, Ντιφαλά, Λαμόνικα, Μπελόσεβιτς και Ρίζικ για τις κρίσιμες αποφάσεις τόσο στο Εφές – Ολυμπιακός όσο και στα υπόλοιπα τρία ματς του Final-4. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα από το παρακάτω βίντεο, που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς