20.8 C
Athens

Οι σκέψεις του Σκίμπε για το ματς με την Εσθονία

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής μας, για το Nations League, κόντρα στην Εσθονία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να κάνει τις πρώτες σκέψεις για το σχήμα και την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Ταλίν.

Το πρώτο εμπόδιο στο Nations League καλείται να περάσει η Εθνική Ελλάδας το Σάββατο (21:45), με την γαλανόλευκη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εσθονία. Ο Μίκαελ Σκίμπε οδεύει προς τις οριστικές αποφάσεις, για το πως θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ταλίν.

Σε ότι αφορά το σχήμα, όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός τεχνικός θα καταλείξει και πάλι στο 4-2-3-1, με σίγουρους να θεωρούμε στην αρχική ενδεκάδα τους Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ζέκα και Μήτρογλου. Προβληματισμός υπάρχει για το ποιον θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Λυκογιάννη και Τζαβέλλα να κοντράρονται. Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπουχαλάκης, Τζιόλης και Κουρμπέλης για την μεσσαία γραμμή. Τέλος, στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ο Κώστας Φορτούνης είναι φαβορί ως δεκάρι, με τους Μάνταλο, Μπακασέτα και Δώνη να παίζουν για τις θέσεις των εξτρέμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς