23.1 C
Athens

Μίτσελ: Παίζω πάντα για τη νίκη, ξέρουμε πώς θα χειριστούμε το παιχνίδι για να μείνουμε ζωντανοί

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αποκάλυψε σε ποια θέση θα αγωνιστεί ο Γιαν Εμβιλά και υποστήριξε πως μπορεί η Φράιμπουργκ να είναι το φαβορί αλλά η ομάδα του είναι πια πολύ καλύτερη και πολύ βελτιωμένη, με πλάνο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία

Ο Μίτσελ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10, 22:00) τονίζοντας πως έχει έτοιμο το πλάνο προκειμένου η ομάδα του να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή για την 3η θέση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ναντ.

Ο Ισπανός δεν αποκάλυψε τίποτα από την ενδεκάδα ούτε τη θέση που θα αγωνιστεί ο Γιαν Εμβιλά και υπογράμμισε πως η ομάδα του είναι σε καλύτερη φάση συγκριτικά με το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει σε open play και το πως σκοπεύει να το χειριστεί στο ματς με τη Φράιμπουργκ: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και τις δικές μας ανάγκες. Ο αντίπαλος δεν θα αλλάξει τίποτα από αυτά που σκοπεύει να κάνει. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Δεν θα μας χαριστούν ευκαιρίες. Έχουμε μια ιδέα πως θα χειριστούμε το παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ζωντανοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης: «Το παιχνίδι το είχα παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Εχω στο μυαλό μου μια ιδέα τι δεν πήγε καλά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Από τότε έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που νιώθουν οι παίκτες μας. Εκεί θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αποκτήσει δυναμική και έχει πολύ καλά αποτελέσματα, τα οποία προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις. Δεν θα είναι κάτι απλό αλλά υπήρχαν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά».

Για το εάν θα παίξει ο Εμβιλά αλλά και τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης: «Τα πλάνα και οι ιδέες μας είναι ξεκάθαρες. Ξέρει πολύ καλά ποιος θα παίξει και που. Ο Μπα έχει κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα, αλλά έχει δουλέψει πολύ και μόνος του. Ο Εμβιλά είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω σε ποια θέση θα παίξει. Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα και δεν θα διαφοροποιηθούν».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Φράιμπουργκ ή εάν θα προσπαθήσει να μείνει στο ματς όσο περισσότερο μπορεί και να χτυπήσει στο τέλος: «Όποιος με γνωρίζει σαν προπονητή και όποιος έχει παρακολουθήσει τους αγώνες μου θα ξέρει ότι είμαι ένας προπονητής που παίζω πάντα για τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Η Φράιμπουργκ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές στιγμές που οι στατιστικές πάνε… περίπατο. Είμαστε πολύ πιο σίγουροι, πολύ πιο ενωμένοι από το πρώτο παιχνίδι. Πιο βελτιωμένοι σε πολλούς τομείς. Δεν θέλω να πω ότι γι’ αυτό ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής. Η ομάδα, όμως, παίζει καλύτερα, όπως τόνισε και ο Αλέξανδρος. Με μεγαλύτερη σιγουριά και με καλύτερη επικοινωνία. Έχουμε και εμείς τα όπλα μας, τα οποία θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς