12.5 C
Athens

Ράντονιτς: Με Κολοσσό το ντεμπούτο του Μπέικον, όπλο η ομαδική άμυνα κόντρα στη Μακάμπι

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Τελ Αβίβ όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι την Πέμπτη (27/10), με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να υποστηρίζει στις δηλώσεις του πως η ομαδική άμυνα θα είναι το κλειδί αν η ομάδα του θέλει να φύγει με τη νίκη από την καυτή έδρα των Ισραηλινών. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Ντουέιν Μπέικον θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και δεν ταξιδεύει για το ματς στο Ισραήλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν. Προέρχεται από τρεις νίκες στο γήπεδό της και έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Θα είναι ένα απαιτητικό ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταθούμε με την ίδια ενέργεια που θα παίξουν. Φυσικά να είμαστε καλοί στους αιφνιδιασμούς και την προσπάθεια που θα κάνουν για να τρέξουν το γήπεδο».

Για τον Όστιν Χόλινς: «Δεν είναι μόνος του. Έχουν πολύ καλά γκαρντ. Όπως και να έχει πρέπει να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για τον Μπέικον: «Θα παίξει με τον Κολοσσό την Κυριακή και ευελπιστώ να είναι στην προπόνησή μας μετά το ματς με τη Μακάμπι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς