16.4 C
Athens

Στράιχ: Θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο ματς, ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός και πιο σταθερός τώρα

Ό,τι έχει και δεν έχει αναμένεται να δώσει η Φράιμπουργκ για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση ο Κρίστιαν Στράιχ. Ο Γερμανός προπονητής τόνισε πως παρά την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Europa League, οι παίκτες του έχουν υψηλό κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα και η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα είναι καταλυτική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ. Ο τρόπος που παίζει δεν έχει πολλά κοινά με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην Ελλάδα. Είναι σταθεροί. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ως σήμερα στη σεζόν αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να είναι το πιο σημαντικό κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και αύριο. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Παίζουμε εντός έδρας σε ένα γεμάτο γήπεδο και οι παίκτες έχουν υψηλό κίνητρο και θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στον κόσμο»

Για τον Πέτερσεν: «Δεν ήξερα καν ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα φέτος. Ο Νιλς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στη Γερμανία μέσα στη μεγάλη περιοχή και μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή».

Για τον Σάλαϊ: «Ο Ρόλαντ Σάλαϊ προπονήθηκε το πρωί με την ομάδα αλλά όχι σε όλο το πρόγραμμα. Φυσικά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση».

Από την πλευρά του ο αμυντικός της Φράιμπουργκ, Ματίας Γκίντερ, δήλωσε ότι: «Είμαι καλά, σε πολύ καλή κατάσταση. Σαν παίκτης προτιμάς να παίζεις παρά να προπονείσαι. Κάποιες φορές είναι εξαντλητικό αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και για αυτό όταν παίζεις το κάνεις με μεγάλη χαρά. Θα είναι διαφορετικό το ματς συγκριτικά με αυτό στην Ελλάδα. Είμαστε αισιόδοξοι. Πάντα θες να παίζεις στον σύλλογο και την εθνική ομάδα αλλά διατηρώ εδώ τη συγκέντρωσή μου και δεν τη σπαταλώ σε πράγματα που αφορούν στο μέλλον (σ.σ. για το Μουντιάλ). Θέλω να κερδίζω τα ματς με τη Φράιμπουργκ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς