17 C
Athens

Μπέικον: Δεν ήρθα για πλάκα, έχω όλο το πακέτο (vid)

Ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει άμεσα τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από το κακό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Euroleague αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Μπέικον. Ο Αμερικανός υπέγραψε για δύο χρόνια και βρίσκεται ήδη στη χώρα μας από χθες (25/10) και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Ο Μπέικον μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν ήρθε στην ομάδα για πλάκα, ενώ τόνισε ότι έχει όλο το πακέτο.

Αναλυτικά:

Για τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την άφιξη στην Αθήνα: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα που έχει ήδη ταλέντο και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Για τα στοιχεία που θα φέρει στο… τραπέζι για το «τριφύλλι»: «Πολύ σκοράρισμα και άμυνα. Μπορώ να σκοράρω και σίγουρα να παίξω άμυνα. Μπορώ να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Ναι, μπορώ να το κάνω αμέσως».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να είστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ να κάνω πλάκα. Ήρθα να τα δώσω όλο σε κάθε αγώνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς που δίνουμε. Μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως για εμάς, αλλά θα είμαι μαζί σας για δύο χρόνια σίγουρα και ξέρω πως θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Να είστε υπομονετικοί. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας τοπ παίκτης της Euroleague».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς