21.4 C
Athens

Γράφει ιστορία κόντρα στη Μονακό ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας έχει ξεκινήσει με σπασμένα φρένα τη φετινή σεζόν και είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρης της Euroleague. Ο Έλληνας γκαρντ κόντρα στη Μονακό έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει ο 4ος πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

O 32χρονος γκαρντ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στη θέση του στην Euroleague. Ο Σλούκας τη φετινή σεζόν δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να παραμείνει αήττητος στη διοργάνωση (4/4).

Ο Κώστας Σλούκας εκτός από το σκοράρισμα φροντίζει να κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του, καθώς μετράει μέχρι στιγμής 7 ασίστ κατά μέσο όρο (28 στο σύνολο σε 4 παιχνίδια).

Στο αυριανό παιχνίδι με τη Μονακό ο Σλούκας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση σε ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης έχοντας 1.338. Μία θέση πιο πάνω είναι ο Τόμας Ερτέλ, ο οποίος έχει 2 ασίστ μόλις παραπάνω. Αν ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση και κόντρα στους Μονεγάσκους, τότε θα ανέβει σίγουρα στην τέταρτη θέση.

Πάνω από τους προαναφερθέντες είναι μόνο οι: Νικ Καλάθης (1740 ασίστ), Βασίλης Σπανούλης (1607 ασίστ) και Σέρχι Ροντρίγκεθ (1583).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς