18 C
Athens

Volley League Γυναικών: MVP της πρεμιέρας η Στράντζαλη, στην κορυφαία επτάδα η Γουίντερς

Η Όλγα Στράντζαλη του ΠΑΟΚ είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διεθνής ακραία του Δικεφάλου του Βορρά είχε 21 πόντους με 20/43 επιθέσεις (και ανάμεσα τους κι αυτή με την οποία τελείωσε ο αγώνας), 1 άσσο στη νίκη της ομάδας της με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας.

«Χάρηκα που επέστρεψα στην Ελλάδα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Είναι η οικογένειά μου εδώ και αυτό μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν η πρεμιέρα και καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ο αγώνας ήταν φανταστικός με πολλά ράλι και δώσαμε όμορφο θέαμα στο κόσμο. Είμαι χαρούμενη που ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι στον πρωταθλητή, ο οποίος είχε βελτιωθεί σε σχέση με τα δύο φιλικά που δώσαμε» είπε αρχικά η Όλγα Στράντζαλη, η οποία αναφέρθηκε στις ανατροπές στο πρώτο και τρίτο σετ.

«Δείξαμε το χαρακτήρα της ομάδας στις ανατροπές. Δεν αφήνουμε κανένα πόντο να πάει χαμένος και πάντα θα παλεύουμε. Είμαστε ομάδα, καμία δεν ξεχωρίζει και η κάθε μία κάνει τη δουλειά της», ενώ όσον αφορά το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας τόνισε:

«Σίγουρα χαίρομαι για την ανάδειξή μου ως MVP, είναι μία επιβράβευση της καθημερινής δουλειάς. Χωρίς την ομάδα όμως δεν θα είχε γίνει τίποτα, οι συμπαίκτριές μου είναι πάντα δίπλα μου».

Η κορυφαία επτάδα της 1ης αγωνιστικής αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

Πασαδόρος: Άννα Μέμπους (ΑΟ Λαμίας 2013) 2 (2 άσοι).
Διαγώνια: Οντριάνα Φιτζμόρις (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil) 32 (26/46 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ).
Κεντρικές: Λισέτ Μπλάνκο (ΠΑΟΚ) 15 (9/13 επ., 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Αναστασία Σιρίνινα (ΑΣΠ Θέτις) 17 (10/14 επ., 7 μπλοκ)
Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (ΠΑΟΚ) 21 (20/43 επ., 1 μπλοκ, 27% υπ. – 09% άριστες), Τζάλι Γουίντερς (Ολυμπιακός) 19 (14/40 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 67% υπ. – 25% άριστες)
Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (ΑΟ Ηλυσιακός) (71% υπ. – 36% άριστες).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς