19.1 C
Athens

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου

Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 20 χρόνια, έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την Κυριακή (23/10) τους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα και Καισαριανής.

Παρούσα στο γήπεδο της Καισαριανής ήταν σύσσωμη η οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου. Συγκεκριμένα, έδωσαν το παρών η σύζυγός του Άννα και οι κόρες του Σύλια και Σίσσυ, ενώ παρόντας ήταν και ο στενός φίλος της οικογένειας Μιχάλης Γουλανδρής. Τη δημοτική αρχή της περιοχής εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσιροσίδης.

Η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού κατέθεσε λουλούδια στην προτομή του, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι Βετεράνοι του Εθνικού Αστέρα και Καισαριανής, αλλά και οι εκπρόσωποι του Δήμου. Οι Ερυθρόλευκοι τίμησαν την οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου και έδωσαν και τιμητικές πλακέτες στους Δήμαρχο Καισαριανής και στους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής. Αντίστοιχα, ο Δήμος τίμησε τους Βετεράνους του Ολυμπιακού. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του γραφείου Τύπου Γιώργος Πλέσσας, οι οποίοι κατέθεσαν ανθοδέσμη στη μνήμη του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Λουτσιάνο, Καλύκα και Μενδρινός.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Κελεσίδης, Αρβανίτης, Ασπρογέρακας, Σηφάκης, Ζαραδούκας, Βαΐτσης, Σιδέρης, Κοκολάκης, Καρασσαβίδης, Παχατουρίδης, Τσιαντάκης, Σταυρόπουλος, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Καλαμάρας, Μενδρινός, Καλύκας, Β. Καλογερόπουλος, Παπασωτηρίου, Σ. Μίχος, Κοτίτσας, Γλύκας, Κοττάκης, Μπαρμπαρής, Βασιλειάδης, Κ. Καλτσάς, Παναούσης, Βέλιος. Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή ήταν ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων Γιώργος Δαρίβας και οι Γκαϊτάτζης, Αγγελής, Καραβίτης, Παππάς, Πλακίδης, Ντουλγέρογλου, Σταμάτης, Αρζένης, Καλούδης, ενώ προπονητής της ομάδας ήταν ο Χρ. Καλτσάς.

Να σημειωθεί πως το «παρών» στο γήπεδο ανάμεσα στο πλήθος κόσμου έδωσε και ο Βετεράνος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, όπως και πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς