16.4 C
Athens

Έντρικ: Παρί και Ρεάλ θέλουν το νέο αστέρι της Βραζιλίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτούν το μέλλον τους και για αυτό έχουν στη λίστα τους το νέο αστέρι της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη της Παλμέριας, τον Έντρικ, ο οποίος αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τη Marca, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει ότι και η Ρεάλ, η οποία είχε πάρει τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο όταν αγωνιζόντουσαν στη Βραζιλία. Οι Γάλλοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την Παλμέιρας, η οποία φέρεται να ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα φτάσει τα 40 μαζί με τα μπόνους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, δεν μένει αμέτοχη, καθώς ήταν πετυχημένη η συνταγή με Βινίσιους και Ροντρίγκο και θέλει να την επαναλάβει. Οι Ισπανοί έχουν κάνει και αυτοί την κίνηση τους και είναι αισιόδοξοι ότι θα κάνουν δικό τους τον 16χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Έντρικ, όπου και αν κλείσει, θα μετακομίσει από τον Ιανουάριο του 2024, καθώς δεν επιτρέπεται βάσει νομοθεσίας της λατινοαμερικάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να φύγει για την Ευρώπη όντας ανήλικος.

Ο 16χρονος έχει καταγράψει ήδη τρεις συμμετοχές με την Παλμέιρας, ενώ έχει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα νέων, αλλά και με την U17 της Βραζιλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς