22.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του συνεργασία με την ALFA WOOD GROUP (vid)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τη νέα χορηγική του συμφωνία με την εταιρία ALFA WOOD GROUP. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, και ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά, Σάσα Βεζένκοφ.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ και η ισχυρότερη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις και θα πορευτούν μαζί για τον επόμενο χρόνο. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, καλωσόρισε την εταιρία στην οικογένεια της ομάδας του Πειραιά και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι δύο πλευρές θα πορευτούν για αρκετά χρόνια μαζί.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχήθηκε και οι δυο πλευρές να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους, ώστε να έρθουν ακόμη περισσότερες μεγάλες εταιρίες στο πλευρό τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALFA WOOD GROUP, Γιώργος Αδαμόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία των δύο πλευρών και σημείωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Την Τρίτη (25/10) η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τη νέα χορηγική της συνεργασία με την ALFA WOOD GROUP. Μια εταιρία, που όπως και η ομάδα μας κάνει πρωταθλητισμό εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων!

«Καλως ορίζουμε την Alfa Wood στην οικογένεια των εταιρειών – χορηγών που μας στηρίζουν», ήταν τα πρώτα λόγια του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Λεπενιώτη. Και συνέχισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η μεγαλύτερη και ισχυρότερη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου της Ελλάδας συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού μαζί με μερικές από τις ισχυρότερες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1981 και με πολύ δουλειά, προγραμματισμό και επιμονή, έφτασε στην κορυφή του κλάδου της. Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός ότι πρόκειται για μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με εξαιρετική ιδιοκτησία και πολύ έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, περίπου 350 εργαζόμενους, κοντά στον Έλληνα πολίτη, είτε είναι επαγγελματίας είτε καταναλωτής, με προσιτές τιμές και εξαιρετική σχέση κόστους και ποιότητας των προϊόντων. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας μέσα από τις δραστηριότητες μας και τους αγώνες κατά την διάρκεια της χρονιάς, να συμβάλουμε στην προώθηση των προϊόντων, των υπηρεσιών και της φιλοσοφίας της Alfawood προς το Ελληνικό αλλά και διεθνές κοινό και να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας. Το brand του Ολυμπιακού πλέον δεν είμαι μόνο το ισχυρότερο αθλητικό brand στην Ελλάδα αλλά και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά brands του εξωτερικού και η σύνδεση μας με οποιαδήποτε επιχείρηση, αυτόματα εκτοξεύει και την αξία της επιχείρησης αυτής και των υπηρεσιών ή προϊόντων της. Το λέω αυτό γιατί οι εξαγωγές της εταιρείας αφορούν το 40% της παραγωγής οπότε θα συμβάλουμε σίγουρα και σε αυτόν τον τομέα, της διεθνούς δηλαδή ανάπτυξης της εταιρείας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα και εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους της Alfawood».

Σίγουρος για την επιτυχία της συνεργασίας εμφανίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιώργος Αδαμόπουλος. «Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρισκόμαστε κοντά στον Ολυμπιακό. Είμαστε αρωγός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να πετύχει τους στόχους του. Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή εταιρία, είναι μια ομάδα από τους ιδρυθέντες τον κύριο Αγοραστό και τον κύριο Αδαμόπουλο. Εμείς η νέα γενιά συνεχίζουμε το ίδιο όραμα. Πιστεύουμε έντονα στην έννοια της ομάδα. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού είναι ομαδική και τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη συνεργασία. Έτσι και η δική μας εταιρία πετυχαίνει συνέχεια υψηλούς στόχους, που είναι αποτέλεσμα αυτής της ομαδικότητας. Θα είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, καθώς μας συνδέουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι το παρκέ. Εμείς παράγουμε παρκέ, εσείς παίζετε στο παρκέ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πιο ιστορικό κλαμπ της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό. Πάντα επιτυχίες και καλά αποτελέσματα».

Την ευχή αυτή η συνεργασία να πάει… μακριά, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είμαι σε έναν ρόλο που δεν έχω συνηθίσει σε αυτή την αίθουσα. Συνήθως μιλάω για άλλα πράγματα εδώ… Εμείς στο γήπεδο προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο, ώστε η ομάδα μας να έχει την δυνατότητα να συνάψει τέτοιου είδους συμφωνίες, με τόσο σοβαρές εταιρίες. Άρα βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτή την διαδικασία και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ενημερώθηκα για το μέγεθος της εταιρίας και τον πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην Ελληνική οικονομία. Θα ήθελα να τους ευχηθώ κάθε τύχη στις δραστηριότητές τους και μακάρι να είμαστε και οι δύο τυχεροί και να πάμε μακριά».

Στο γεγονός ότι οι φιλοδοξίες και τα θέλω του Ολυμπιακού και της Alfa Woods Group βρίσκονται στην ίδια σελίδα, στάθηκε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», Σάσα Βεζένκοφ. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε αυτή η συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρία, τα πλάνα ανάπτυξης της οποίας είναι τεράστια. Τα θέλω, τα πιστεύω και οι ιδέες των δύο πλευρών είναι στην ίδια σελίδα. Οπότε εμείς ως παίκτες θα συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% μας, ώστε να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Εύχομαι η συνεργασία να είναι αρμονική και να κρατήσει πολλά χρόνια»».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς