20.8 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει άμεσα νέο συμβόλαιο στον Αϊτόρ, στην Ισπανία το χειρουργείο του παίκτη στο γόνατο

Άμεσες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του άτυχου Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ο Ισπανός άσος ετοιμάζεται για την πιο σημαντική επέμβαση της μέχρι τώρα καριέρας του

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό άσο να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο γόνατο (ολική ρήξη χιαστού) και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με τους Πράσινους.

Μετά από αυτή την άσχημη εξέλιξη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν στάση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κινούν ήδη τα νήματα για την άμεση ανανέωση στο συμβόλαιο του παίκτη, με σαφώς αυξημένες αποδοχές από το καλοκαίρι του 2023 και μετά.

Όλα δείχνουν ότι η πλευρά του Αϊτόρ, που σε πρώτη φάση καλείται να διαχειριστεί τον σοβαρό τραυματισμό του, θα δεχθεί την προσφορά με τον παίκτη να εκτιμά την εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπό του και να θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια.

Στο κομμάτι της επέμβασής του στο γόνατο, ο Αϊτόρ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, εκεί όπου θα χειρουργηθεί από τον αποκαλούμενο ως «Μέσι των γονάτων», Dr. Ραμόν Κουγάτ, με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά κι αν είναι εφικτό ο παίκτης να επιστρέψει στη δράση πιο γρήγορα απ’ ότι εκτιμάται στον αρχικό προγραμματισμό (δηλ. περίπου 6 μήνες).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς