19.7 C
Athens

ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και στην εσωστρέφεια

Όλα στο μηδέν στην Κρήτη!

Από τη μία ο ΟΦΗ που απέλυσε τον Νίκο Νιόπλια αλλά δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης μετά και τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Κηφισιά και από την άλλη η Λαμία που είχε τις ευκαιρίες για να αποδράσει με το τρίποντο από το Ηράκλειο αλλά βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Μανδά, ο οποίος κατέβασε ρολά με καθοριστικές επεμβάσεις.

Στο τέλος, και οι δύο ομάδες μένουν ανικανοποίητες από το αποτέλεσμα και με τα σύννεφα εσωστρέφειας σταθερά πάνω από τα αποδυτήριά τους.

Οι Κρητικοί αναμένουν πλέον την οριστική αλλαγή σελίδας στην τεχνική τους ηγεσία για να δουν αν με τον Λιθουανό Βάλντας Νταμπράουσκας μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, τη στιγμή που οι Φθιώτες τα βάζουν με την ατυχία – αστοχία τους καθώς σε άλλο ένα ματς ήταν απειλητικοί αλλά όχι εύστοχοι.

Πάντως, την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ματς μετά τις επεμβάσεις του Μανδά, την έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Ντουρμισάι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από πλάγια θέση λίγο μετά το 70′, ιδανικό χρονικό σημείο για να «κλέψεις» τη νίκη.

Οι δυνατές μονομαχίες και το αργό τέμπο του πρώτου ημιχρόνου μετέτρεψαν σε… μαρτύριο τα λεπτά για όσους παρακολούθησαν το ματς, που παρά τις μαζεμένες φάσεις στο δεύτερο μισό παρέμεινε «κολλημένο» στο μηδέν.

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ 0-0

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (68′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (73′ Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84′ Ντιουσέ), Τζου (84′ Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84′ Θεοδοσουλάκης)

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος (84′ Ρόμανιτς), Ντε Βινσέντι (66′ Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66′ Ασκόφσκι), Κορνέζος

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς